• Hakkımızda
      • Genel Bilgiler
      • Yönetim
      • Yüksekokul Yönetim Kurulu
      • Yüksekokul Kurulu
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
    • Bölümler
      • Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü
        • İş Sağlığı ve Güvenliği Programı
        • Özel Güvenlik ve Koruma Programı
        • Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı
        • Sosyal Güvenlik Programı
        • Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı
      • Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü
        • Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı
      • Gıda İşleme Bölümü
        • Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
      • Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
        • Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı
        • Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi Programı
      • Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
        • Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı
    • Akreditasyon ve Kalite
      • Birim Kalite Komisyonu
      • Birim Faaliyet Raporları
      • Kurum İç Değerlendirme Raporları
      • Birim İşleyiş Komisyonları
      • A- Kontrol Ortamı Standartları
        • Etik Değerler ve Dürüstlük, Sözleşme
        • Birimimiz Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri
        • Teşkilat Şeması
        • Görev Tanımları
        • İş Akış Şemaları
        • Kamu Hizmetlerinin Sunumu
      • B- Risk Değerlendirme Standartları
        • Planlama ve Programlama
        • Risklerin Belirlenmesi ve Değerlendirilmesi
      • C- Kontrol Faaliyetleri Standartları
        • Yüksek Öğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
        • Görevler Ayrılığı
        • Hiyerarşik Kontroller
        • Kamu İç Kontrol Rehberi
        • Faaliyetleri Sürekliliği
        • Bilgi Sistemleri Kontrolleri
      • D- Bilgi ve İletişim Standartları
        • Bilgi ve İletişim
        • Raporlama
        • Kayıt ve Dosyalama Sistemi
        • Hata, Usulsüzlük ve Yolsuzlukların Bildirilmesi
        • Devlet Memurlarının Şikâyet ve Müracaatları Hakkında Yönetmelik
      • E- İzleme Standartları
        • İç Kontrolün Değerlendirilmesi
        • İç Denetim
    • Formlar
      • Öğrenci Formları
      • Personel Formları
    • Fiziki Olanaklar
    • İlçemiz
    • Bilgi Sistemleri
      • Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM)
      • Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
      • Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS)
      • E-Posta Sistemi
      • Akademik Bilgi Veri Sistemi
      • Kariyer Yönetim Sistemi
    • Mezunlar
      • Mezun Sistemine Giriş
      • Mezun Sistemine Kayıt
    • İletişim
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU
  • TR
  • EN
  • AR
  • Üniversite Anasayfa
  • Hakkımızda
    • Genel Bilgiler
    • Yönetim
    • Yüksekokul Yönetim Kurulu
    • Yüksekokul Kurulu
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
  • Bölümler
    • Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü
      • İş Sağlığı ve Güvenliği Programı
      • Özel Güvenlik ve Koruma Programı
      • Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı
      • Sosyal Güvenlik Programı
      • Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı
    • Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü
      • Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı
    • Gıda İşleme Bölümü
      • Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
    • Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
      • Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı
      • Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi Programı
    • Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
      • Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı
  • Akreditasyon ve Kalite
    • Birim Kalite Komisyonu
    • Birim Faaliyet Raporları
    • Kurum İç Değerlendirme Raporları
    • Birim İşleyiş Komisyonları
    • A- Kontrol Ortamı Standartları
      • Etik Değerler ve Dürüstlük, Sözleşme
      • Birimimiz Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri
      • Teşkilat Şeması
      • Görev Tanımları
      • İş Akış Şemaları
      • Kamu Hizmetlerinin Sunumu
    • B- Risk Değerlendirme Standartları
      • Planlama ve Programlama
      • Risklerin Belirlenmesi ve Değerlendirilmesi
    • C- Kontrol Faaliyetleri Standartları
      • Yüksek Öğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
      • Görevler Ayrılığı
      • Hiyerarşik Kontroller
      • Kamu İç Kontrol Rehberi
      • Faaliyetleri Sürekliliği
      • Bilgi Sistemleri Kontrolleri
    • D- Bilgi ve İletişim Standartları
      • Bilgi ve İletişim
      • Raporlama
      • Kayıt ve Dosyalama Sistemi
      • Hata, Usulsüzlük ve Yolsuzlukların Bildirilmesi
      • Devlet Memurlarının Şikâyet ve Müracaatları Hakkında Yönetmelik
    • E- İzleme Standartları
      • İç Kontrolün Değerlendirilmesi
      • İç Denetim
  • Formlar
    • Öğrenci Formları
    • Personel Formları
  • Fiziki Olanaklar
  • İlçemiz
  • Bilgi Sistemleri
    • Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM)
    • Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
    • Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS)
    • E-Posta Sistemi
    • Akademik Bilgi Veri Sistemi
    • Kariyer Yönetim Sistemi
  • Mezunlar
    • Mezun Sistemine Giriş
    • Mezun Sistemine Kayıt
  • İletişim

Akademik Personel

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü

Hüseyin ŞAHİN
Doç. Dr. Hüseyin ŞAHİN

Yüksekokul Müdürü

Ersan BEKTAŞ
Dr. Öğr. Üyesi Ersan BEKTAŞ

Müdür Yardımcısı

Kaan KALTALIOĞLU
Dr. Öğr. Üyesi Kaan KALTALIOĞLU

Müdür Yardımcısı

Bayram YÜKSEL
Doç. Dr. Bayram YÜKSEL

Bölüm Başkanı

Halim BÜYÜKUSLU
Dr.Öğr.Üyesi Halim BÜYÜKUSLU

Bengü ERTAN
Dr.Öğr.Üyesi Bengü ERTAN

Volkan ÇAKIR
Dr.Öğr.Üyesi Volkan ÇAKIR

Ayşe Gül ÖKSÜZ
Öğr.Gör. Ayşe Gül ÖKSÜZ

Derya ÇAVUŞOĞLU
Öğr.Gör. Derya ÇAVUŞOĞLU

Dursun Yaşar BAYRAMLI
Öğr.Gör. Dursun Yaşar BAYRAMLI

Halil İbrahim ALBAYRAK
Öğr.Gör. Halil İbrahim ALBAYRAK

Latif Onur KOŞU
Öğr.Gör. Latif Onur KOŞU

Meral ŞAHİN
Öğr.Gör. Meral ŞAHİN

Mustafa Umut AKBULUT
Öğr.Gör. Mustafa Umut AKBULUT

(13/b-4 maddesi ile)

Havva ŞAHİN KESKİN
Öğr. Gör. Havva ŞAHİN KESKİN

Ali Şükrü CİHAN
Öğr. Gör. Ali Şükrü CİHAN

Gıda İşleme Bölümü

Özlem ARSLAN
Dr.Öğr.Üyesi Özlem ARSLAN

Bölüm Başkanı

Seda Dicle KORKMAZ
Dr.Öğr.Üyesi Seda Dicle KORKMAZ

Ayça AKTAŞ KARAÇELİK
Dr. Öğr. Üyesi Ayça AKTAŞ KARAÇELİK

Neslihan YOLASIĞMAZOĞLU
Öğr.Gör. Neslihan YOLASIĞMAZOĞLU

Mehmet Metin YAZMAN
Öğr.Gör. Mehmet Metin YAZMAN

Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü

Meltem DİZDAR
Öğr.Gör. Meltem DİZDAR

Bölüm Başkanı

Ebru TÜRK ÖZTOPAL
Öğr.Gör. Ebru TÜRK ÖZTOPAL

Hafize AYAZ
Öğr. Gör. Hafize AYAZ

Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü

Mustafa KARAKÖSE
Doç. Dr. Mustafa KARAKÖSE

Bölüm Başkanı

Hilal YILDIRIM
Dr.Öğr.Üyesi Hilal YILDIRIM

Derya EFE
Dr.Öğr.Üyesi Derya EFE

Mehmet Emin ŞEKER
Dr.Öğr.Üyesi Mehmet Emin ŞEKER

Deniz KURT
Öğr.Gör.Dr. Deniz KURT

(13/b-4 maddesi ile)

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü

Tuğba CEBECİ
Dr.Öğr.Üyesi Tuğba CEBECİ

Bölüm Başkanı

Okan UÇARLI
Dr.Öğr.Üyesi Okan UÇARLI

Seniye YÜKSEL
Öğr.Gör. Seniye YÜKSEL

İletişim

Giresun Üniversitesi Espiye Meslek Yüksekokulu Adabük Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Cd. No: 2 Espiye / GİRESUN

Telefon : 0 (454) 310 14 30
Faks : 0 (454) 310 14 31
E-Posta : espiyemyo@giresun.edu.tr

© 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı