Hakkımızda
Genel Bilgiler
Yönetim
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Akademik Personel
İdari Personel
Bölümler
Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü
İş Sağlığı ve Güvenliği Programı
Özel Güvenlik ve Koruma Programı
Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı
Sosyal Güvenlik Programı
Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı
Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü
Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı
Gıda İşleme Bölümü
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı
Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi Programı
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı
Akreditasyon ve Kalite
Birim Kalite Komisyonu
Birim Faaliyet Raporları
Kurum İç Değerlendirme Raporları
Birim İşleyiş Komisyonları
A- Kontrol Ortamı Standartları
Etik Değerler ve Dürüstlük, Sözleşme
Birimimiz Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri
Teşkilat Şeması
Görev Tanımları
İş Akış Şemaları
Kamu Hizmetlerinin Sunumu
B- Risk Değerlendirme Standartları
Planlama ve Programlama
Risklerin Belirlenmesi ve Değerlendirilmesi
C- Kontrol Faaliyetleri Standartları
Yüksek Öğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
Görevler Ayrılığı
Hiyerarşik Kontroller
Kamu İç Kontrol Rehberi
Faaliyetleri Sürekliliği
Bilgi Sistemleri Kontrolleri
D- Bilgi ve İletişim Standartları
Bilgi ve İletişim
Raporlama
Kayıt ve Dosyalama Sistemi
Hata, Usulsüzlük ve Yolsuzlukların Bildirilmesi
Devlet Memurlarının Şikâyet ve Müracaatları Hakkında Yönetmelik
E- İzleme Standartları
İç Kontrolün Değerlendirilmesi
İç Denetim
Formlar
Öğrenci Formları
Personel Formları
Fiziki Olanaklar
İlçemiz
Bilgi Sistemleri
Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM)
Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS)
E-Posta Sistemi
Akademik Bilgi Veri Sistemi
Kariyer Yönetim Sistemi
Mezunlar
Mezun Sistemine Giriş
Mezun Sistemine Kayıt
İletişim
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU
TR
EN
AR
Üniversite Anasayfa
Ara
Hakkımızda
Genel Bilgiler
Yönetim
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Akademik Personel
İdari Personel
Bölümler
Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü
İş Sağlığı ve Güvenliği Programı
Özel Güvenlik ve Koruma Programı
Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı
Sosyal Güvenlik Programı
Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı
Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü
Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı
Gıda İşleme Bölümü
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı
Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi Programı
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı
Akreditasyon ve Kalite
Birim Kalite Komisyonu
Birim Faaliyet Raporları
Kurum İç Değerlendirme Raporları
Birim İşleyiş Komisyonları
A- Kontrol Ortamı Standartları
Etik Değerler ve Dürüstlük, Sözleşme
Birimimiz Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri
Teşkilat Şeması
Görev Tanımları
İş Akış Şemaları
Kamu Hizmetlerinin Sunumu
B- Risk Değerlendirme Standartları
Planlama ve Programlama
Risklerin Belirlenmesi ve Değerlendirilmesi
C- Kontrol Faaliyetleri Standartları
Yüksek Öğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
Görevler Ayrılığı
Hiyerarşik Kontroller
Kamu İç Kontrol Rehberi
Faaliyetleri Sürekliliği
Bilgi Sistemleri Kontrolleri
D- Bilgi ve İletişim Standartları
Bilgi ve İletişim
Raporlama
Kayıt ve Dosyalama Sistemi
Hata, Usulsüzlük ve Yolsuzlukların Bildirilmesi
Devlet Memurlarının Şikâyet ve Müracaatları Hakkında Yönetmelik
E- İzleme Standartları
İç Kontrolün Değerlendirilmesi
İç Denetim
Formlar
Öğrenci Formları
Personel Formları
Fiziki Olanaklar
İlçemiz
Bilgi Sistemleri
Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM)
Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS)
E-Posta Sistemi
Akademik Bilgi Veri Sistemi
Kariyer Yönetim Sistemi
Mezunlar
Mezun Sistemine Giriş
Mezun Sistemine Kayıt
İletişim
Akademik Personel
Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü
Doç. Dr. Hüseyin ŞAHİN
Yüksekokul Müdürü
Dr. Öğr. Üyesi Ersan BEKTAŞ
Müdür Yardımcısı
Dr. Öğr. Üyesi Kaan KALTALIOĞLU
Müdür Yardımcısı
Doç. Dr. Bayram YÜKSEL
Bölüm Başkanı
Dr.Öğr.Üyesi Halim BÜYÜKUSLU
Dr.Öğr.Üyesi Bengü ERTAN
Dr.Öğr.Üyesi Volkan ÇAKIR
Öğr.Gör. Ayşe Gül ÖKSÜZ
Öğr.Gör. Derya ÇAVUŞOĞLU
Öğr.Gör. Dursun Yaşar BAYRAMLI
Öğr.Gör. Halil İbrahim ALBAYRAK
Öğr.Gör. Latif Onur KOŞU
Öğr.Gör. Meral ŞAHİN
Öğr.Gör. Mustafa Umut AKBULUT
(13/b-4 maddesi ile)
Öğr. Gör. Havva ŞAHİN KESKİN
Öğr. Gör. Ali Şükrü CİHAN
Gıda İşleme Bölümü
Dr.Öğr.Üyesi Özlem ARSLAN
Bölüm Başkanı
Dr.Öğr.Üyesi Seda Dicle KORKMAZ
Dr. Öğr. Üyesi Ayça AKTAŞ KARAÇELİK
Öğr.Gör. Neslihan YOLASIĞMAZOĞLU
Öğr.Gör. Mehmet Metin YAZMAN
Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü
Öğr.Gör. Meltem DİZDAR
Bölüm Başkanı
Öğr.Gör. Ebru TÜRK ÖZTOPAL
Öğr. Gör. Hafize AYAZ
Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
Doç. Dr. Mustafa KARAKÖSE
Bölüm Başkanı
Dr.Öğr.Üyesi Hilal YILDIRIM
Dr.Öğr.Üyesi Derya EFE
Dr.Öğr.Üyesi Mehmet Emin ŞEKER
Öğr.Gör.Dr. Deniz KURT
(13/b-4 maddesi ile)
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
Dr.Öğr.Üyesi Tuğba CEBECİ
Bölüm Başkanı
Dr.Öğr.Üyesi Okan UÇARLI
Öğr.Gör. Seniye YÜKSEL