Ders kayıt duyurusu (bu dönem staja gidecek öğrenciler için)

06 Şubat 2024 Salı

Staj yapacak 2. Sınıf öğrencileri için ders kaydı ve diğer işlemler;

• Staj yapacak 2. Sınıf öğrencileri 12-14 Şubat 2024 tarihleri arasında Bahar yarıyılı için harç ödeme, kayıt yenileme, derse yazılma işlemlerini mutlaka gerçekleştireceklerdir. Sadece staj kabul formu göndermek yeterli değildir. Staja gidecek olan tüm öğrenciler “Staj”, “İşyeri eğitimi” ve “İşyeri uygulaması” derslerine (3 ders) kayıt yaptıracaklardır. Alttan dersleri varsa (devamsızlık hariç) bunlarıda mecburi olarak seçeceklerdir.
  • Harç ödeme işleminden sonra (varsa) öğrenci bilgi sistemi üzerinden (https://ubs.giresun.edu.tr/) “Staj”, “İşyeri eğitimi” ve “İşyeri uygulaması” derslerine (3 ders) kayıt yaptırmaları zorunludur. Alttan dersleri varsa (devamsızlık hariç) bunlarıda mecburi olarak seçeceklerdir.
  • Tüm staj öğrencilerinin yukarıda belirtilen derslere kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Staj yapacak tüm öğrencilerin 12-14 Şubat 2024 tarihleri arasında internet üzerinden ders kaydı yapması gerekmektedir. Bu konudaki sorumluluk öğrencilerimizin kendilerine aittir.
  • KAYIT YENİLEME KILAVUZU