• Hakkımızda
      • Genel Bilgiler
      • Yönetim
      • Yüksekokul Yönetim Kurulu
      • Yüksekokul Kurulu
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
    • Bölümler
      • Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü
        • İş Sağlığı ve Güvenliği Programı
        • Özel Güvenlik ve Koruma Programı
        • Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı
        • Sosyal Güvenlik Programı
        • Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı
      • Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü
        • Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı
      • Gıda İşleme Bölümü
        • Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
      • Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
        • Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı
        • Fındık Tarımı ve İşleme Teknolojisi Programı
      • Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
        • Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı
    • Kalite
      • Kalite Politikaları
      • Birim Kalite Komisyonu
      • Raporlar
        • Birim Öz Değerlendirme Raporları
        • Birim Faaliyet Raporları
      • Anketler
      • Kalite İzlencesi
        • 2021
        • 2022
        • 2023
        • 2024
        • 2025
      • Birim İşleyiş Komisyonları
      • Hassas Görevler
      • A- Kontrol Ortamı Standartları
        • Etik Değerler ve Dürüstlük, Sözleşme
        • Birimimiz Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri
        • Teşkilat Şeması
        • Görev Tanımları
        • İş Akış Şemaları
        • Kamu Hizmetlerinin Sunumu
      • B- Risk Değerlendirme Standartları
        • Planlama ve Programlama
        • Risklerin Belirlenmesi ve Değerlendirilmesi
      • C- Kontrol Faaliyetleri Standartları
        • Yüksek Öğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
        • Görevler Ayrılığı
        • Hiyerarşik Kontroller
        • Kamu İç Kontrol Rehberi
        • Faaliyetleri Sürekliliği
        • Bilgi Sistemleri Kontrolleri
      • D- Bilgi ve İletişim Standartları
        • Bilgi ve İletişim
        • Raporlama
        • Kayıt ve Dosyalama Sistemi
        • Hata, Usulsüzlük ve Yolsuzlukların Bildirilmesi
        • Devlet Memurlarının Şikâyet ve Müracaatları Hakkında Yönetmelik
      • E- İzleme Standartları
        • İç Kontrolün Değerlendirilmesi
        • İç Denetim
    • Formlar
      • Öğrenci Formları
      • Personel Formları
    • Fiziki Olanaklar
    • İlçemiz
    • Bilgi Sistemleri
      • Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM)
      • Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
      • Üniversite Bilgi Sistemi (EBYS)
      • E-Posta Sistemi
      • Akademik Bilgi Veri Sistemi
      • Kariyer Yönetim Sistemi
    • Mezunlar
      • Mezun Sistemine Giriş
      • Mezun Sistemine Kayıt
    • Ders Kataloğu
    • İletişim
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU
      • Hakkımızda
        • Genel Bilgiler
        • Yönetim
        • Yüksekokul Yönetim Kurulu
        • Yüksekokul Kurulu
        • Akademik Personel
        • İdari Personel
      • Bölümler
        • Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü
          • İş Sağlığı ve Güvenliği Programı
          • Özel Güvenlik ve Koruma Programı
          • Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı
          • Sosyal Güvenlik Programı
          • Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı
        • Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü
          • Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı
        • Gıda İşleme Bölümü
          • Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
        • Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
          • Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı
          • Fındık Tarımı ve İşleme Teknolojisi Programı
        • Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
          • Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı
      • Kalite
        • Kalite Politikaları
        • Birim Kalite Komisyonu
        • Raporlar
          • Birim Öz Değerlendirme Raporları
          • Birim Faaliyet Raporları
        • Anketler
        • Kalite İzlencesi
          • 2021
          • 2022
          • 2023
          • 2024
          • 2025
        • Birim İşleyiş Komisyonları
        • Hassas Görevler
        • A- Kontrol Ortamı Standartları
          • Etik Değerler ve Dürüstlük, Sözleşme
          • Birimimiz Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri
          • Teşkilat Şeması
          • Görev Tanımları
          • İş Akış Şemaları
          • Kamu Hizmetlerinin Sunumu
        • B- Risk Değerlendirme Standartları
          • Planlama ve Programlama
          • Risklerin Belirlenmesi ve Değerlendirilmesi
        • C- Kontrol Faaliyetleri Standartları
          • Yüksek Öğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
          • Görevler Ayrılığı
          • Hiyerarşik Kontroller
          • Kamu İç Kontrol Rehberi
          • Faaliyetleri Sürekliliği
          • Bilgi Sistemleri Kontrolleri
        • D- Bilgi ve İletişim Standartları
          • Bilgi ve İletişim
          • Raporlama
          • Kayıt ve Dosyalama Sistemi
          • Hata, Usulsüzlük ve Yolsuzlukların Bildirilmesi
          • Devlet Memurlarının Şikâyet ve Müracaatları Hakkında Yönetmelik
        • E- İzleme Standartları
          • İç Kontrolün Değerlendirilmesi
          • İç Denetim
      • Formlar
        • Öğrenci Formları
        • Personel Formları
      • Fiziki Olanaklar
      • İlçemiz
      • Bilgi Sistemleri
        • Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM)
        • Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
        • Üniversite Bilgi Sistemi (EBYS)
        • E-Posta Sistemi
        • Akademik Bilgi Veri Sistemi
        • Kariyer Yönetim Sistemi
      • Mezunlar
        • Mezun Sistemine Giriş
        • Mezun Sistemine Kayıt
      • Ders Kataloğu
      • İletişim

      Akademik Personel

      Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü

      Hüseyin ŞAHİN
      Prof. Dr. Hüseyin ŞAHİN

      Rektör Yardımcısı

      Kaan KALTALIOĞLU
      Doç. Dr. Kaan KALTALIOĞLU

      Müdür Yardımcısı

      Bayram YÜKSEL
      Doç. Dr. Bayram YÜKSEL

      Bölüm Başkanı

      Halim BÜYÜKUSLU
      Dr.Öğr.Üyesi Halim BÜYÜKUSLU

      Bengü ERTAN
      Dr.Öğr.Üyesi Bengü ERTAN

      Volkan ÇAKIR
      Doç. Dr. Volkan ÇAKIR

      Ayşe Gül ÖKSÜZ
      Öğr.Gör. Ayşe Gül ÖKSÜZ

      Derya ÇAVUŞOĞLU
      Öğr.Gör. Derya ÇAVUŞOĞLU

      Dursun Yaşar BAYRAMLI
      Öğr.Gör. Dr. Dursun Yaşar BAYRAMLI

      Halil İbrahim ALBAYRAK
      Öğr.Gör. Halil İbrahim ALBAYRAK

      Latif Onur KOŞU
      Öğr.Gör. Latif Onur KOŞU

      Meral ŞAHİN DURGUT
      Öğr.Gör. Meral ŞAHİN DURGUT

      Mustafa Umut AKBULUT
      Öğr.Gör. Mustafa Umut AKBULUT

      (13/b-4 maddesi ile)

      Havva ŞAHİN KESKİN
      Öğr. Gör. Havva ŞAHİN KESKİN

      Müdür Yardımcısı

      Ali Şükrü CİHAN
      Öğr. Gör. Ali Şükrü CİHAN

      Gıda İşleme Bölümü

      Ayça AKTAŞ KARAÇELİK
      Doç. Dr. Ayça AKTAŞ KARAÇELİK

      Bölüm Başkanı

      Özlem ARSLAN
      Doç. Dr. Özlem ARSLAN

      Seda Dicle KORKMAZ
      Doç. Dr. Seda Dicle KORKMAZ

      Neslihan AKYURT
      Öğr.Gör. Neslihan AKYURT

      Mehmet Metin YAZMAN
      Öğr.Gör. Mehmet Metin YAZMAN

      Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü

      Hafize AYAZ YILMAZ
      Öğr. Gör. Hafize AYAZ YILMAZ

      Bölüm Başkanı

      Ebru TÜRK ÖZTOPAL
      Öğr.Gör. Ebru TÜRK ÖZTOPAL

      Meltem DİZDAR
      Öğr.Gör. Meltem DİZDAR

      Bilal ÜNAL
      Öğr. Gör. Bilal ÜNAL

      Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü

      Hilal YILDIRIM
      Doç. Dr. Hilal YILDIRIM

      Bölüm Başkanı

      Mustafa KARAKÖSE
      Doç. Dr. Mustafa KARAKÖSE

      Derya EFE
      Doç. Dr. Derya EFE

      Ersan BEKTAŞ
      Doç. Dr. Ersan BEKTAŞ

      Yüksekokul Müdürü

      Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü

      Tuğba CEBECİ
      Doç. Dr. Tuğba CEBECİ

      Bölüm Başkanı

      Okan UÇARLI
      Dr.Öğr.Üyesi Okan UÇARLI

      Seniye YÜKSEL
      Öğr.Gör. Seniye YÜKSEL

      İletişim

      Giresun Üniversitesi Espiye Meslek Yüksekokulu Adabük Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Cd. No: 2 Espiye / GİRESUN

      Telefon : 0 (454) 310 14 30
      Faks : 0 (454) 310 14 31
      E-Posta : espiyemyo@giresun.edu.tr

      © 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı