Hakkımızda
Genel Bilgiler
Yönetim
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Akademik Personel
İdari Personel
Bölümler
Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü
İş Sağlığı ve Güvenliği Programı
Özel Güvenlik ve Koruma Programı
Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı
Sosyal Güvenlik Programı
Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı
Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü
Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı
Gıda İşleme Bölümü
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı
Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi Programı
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı
Kalite
Kalite Politikaları
Birim Kalite Komisyonu
Raporlar
Birim Öz Değerlendirme Raporları
Birim Faaliyet Raporları
Anketler
Kalite İzlencesi
2021
2022
2023
2024
Birim İşleyiş Komisyonları
Hassas Görevler
A- Kontrol Ortamı Standartları
Etik Değerler ve Dürüstlük, Sözleşme
Birimimiz Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri
Teşkilat Şeması
Görev Tanımları
İş Akış Şemaları
Kamu Hizmetlerinin Sunumu
B- Risk Değerlendirme Standartları
Planlama ve Programlama
Risklerin Belirlenmesi ve Değerlendirilmesi
C- Kontrol Faaliyetleri Standartları
Yüksek Öğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
Görevler Ayrılığı
Hiyerarşik Kontroller
Kamu İç Kontrol Rehberi
Faaliyetleri Sürekliliği
Bilgi Sistemleri Kontrolleri
D- Bilgi ve İletişim Standartları
Bilgi ve İletişim
Raporlama
Kayıt ve Dosyalama Sistemi
Hata, Usulsüzlük ve Yolsuzlukların Bildirilmesi
Devlet Memurlarının Şikâyet ve Müracaatları Hakkında Yönetmelik
E- İzleme Standartları
İç Kontrolün Değerlendirilmesi
İç Denetim
Formlar
Öğrenci Formları
Personel Formları
Fiziki Olanaklar
İlçemiz
Bilgi Sistemleri
Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM)
Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
Üniversite Bilgi Sistemi (EBYS)
E-Posta Sistemi
Akademik Bilgi Veri Sistemi
Kariyer Yönetim Sistemi
Mezunlar
Mezun Sistemine Giriş
Mezun Sistemine Kayıt
Ders Kataloğu
İletişim
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU
Ara
Hakkımızda
Genel Bilgiler
Yönetim
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Akademik Personel
İdari Personel
Bölümler
Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü
İş Sağlığı ve Güvenliği Programı
Özel Güvenlik ve Koruma Programı
Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı
Sosyal Güvenlik Programı
Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı
Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü
Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı
Gıda İşleme Bölümü
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı
Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi Programı
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı
Kalite
Kalite Politikaları
Birim Kalite Komisyonu
Raporlar
Birim Öz Değerlendirme Raporları
Birim Faaliyet Raporları
Anketler
Kalite İzlencesi
2021
2022
2023
2024
Birim İşleyiş Komisyonları
Hassas Görevler
A- Kontrol Ortamı Standartları
Etik Değerler ve Dürüstlük, Sözleşme
Birimimiz Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri
Teşkilat Şeması
Görev Tanımları
İş Akış Şemaları
Kamu Hizmetlerinin Sunumu
B- Risk Değerlendirme Standartları
Planlama ve Programlama
Risklerin Belirlenmesi ve Değerlendirilmesi
C- Kontrol Faaliyetleri Standartları
Yüksek Öğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
Görevler Ayrılığı
Hiyerarşik Kontroller
Kamu İç Kontrol Rehberi
Faaliyetleri Sürekliliği
Bilgi Sistemleri Kontrolleri
D- Bilgi ve İletişim Standartları
Bilgi ve İletişim
Raporlama
Kayıt ve Dosyalama Sistemi
Hata, Usulsüzlük ve Yolsuzlukların Bildirilmesi
Devlet Memurlarının Şikâyet ve Müracaatları Hakkında Yönetmelik
E- İzleme Standartları
İç Kontrolün Değerlendirilmesi
İç Denetim
Formlar
Öğrenci Formları
Personel Formları
Fiziki Olanaklar
İlçemiz
Bilgi Sistemleri
Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM)
Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
Üniversite Bilgi Sistemi (EBYS)
E-Posta Sistemi
Akademik Bilgi Veri Sistemi
Kariyer Yönetim Sistemi
Mezunlar
Mezun Sistemine Giriş
Mezun Sistemine Kayıt
Ders Kataloğu
İletişim
2024/25 Güz Dönemi Ara Sınav Programları
25 Ekim 2024 Cuma
2024/25 Güz Dönemi Ara Sınav Programları
Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü (ÖGK, SSİ, İSG, ADA) Programı
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi (GDK) Programı
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler (TAB) Programı
Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik (UİÇ) Programı
Hızlı Erişim
Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM)
Yemek Listesi
E-Posta Sistemi
Kariyer Yönetim Sistemi
Akademik Takvimi
Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS)