• Hakkımızda
      • Genel Bilgiler
      • Yönetim
      • Yüksekokul Yönetim Kurulu
      • Yüksekokul Kurulu
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
    • Bölümler
      • Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü
        • İş Sağlığı ve Güvenliği Programı
        • Özel Güvenlik ve Koruma Programı
        • Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı
        • Sosyal Güvenlik Programı
        • Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı
      • Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü
        • Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı
      • Gıda İşleme Bölümü
        • Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
      • Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
        • Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı
        • Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi Programı
      • Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
        • Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı
    • Kalite
      • Kalite Politikaları
      • Birim Kalite Komisyonu
      • Raporlar
        • Birim Öz Değerlendirme Raporları
        • Birim Faaliyet Raporları
      • Anketler
      • Kalite İzlencesi
        • 2021
        • 2022
        • 2023
        • 2024
        • 2025
      • Birim İşleyiş Komisyonları
      • Hassas Görevler
      • A- Kontrol Ortamı Standartları
        • Etik Değerler ve Dürüstlük, Sözleşme
        • Birimimiz Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri
        • Teşkilat Şeması
        • Görev Tanımları
        • İş Akış Şemaları
        • Kamu Hizmetlerinin Sunumu
      • B- Risk Değerlendirme Standartları
        • Planlama ve Programlama
        • Risklerin Belirlenmesi ve Değerlendirilmesi
      • C- Kontrol Faaliyetleri Standartları
        • Yüksek Öğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
        • Görevler Ayrılığı
        • Hiyerarşik Kontroller
        • Kamu İç Kontrol Rehberi
        • Faaliyetleri Sürekliliği
        • Bilgi Sistemleri Kontrolleri
      • D- Bilgi ve İletişim Standartları
        • Bilgi ve İletişim
        • Raporlama
        • Kayıt ve Dosyalama Sistemi
        • Hata, Usulsüzlük ve Yolsuzlukların Bildirilmesi
        • Devlet Memurlarının Şikâyet ve Müracaatları Hakkında Yönetmelik
      • E- İzleme Standartları
        • İç Kontrolün Değerlendirilmesi
        • İç Denetim
    • Formlar
      • Öğrenci Formları
      • Personel Formları
    • Fiziki Olanaklar
    • İlçemiz
    • Bilgi Sistemleri
      • Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM)
      • Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
      • Üniversite Bilgi Sistemi (EBYS)
      • E-Posta Sistemi
      • Akademik Bilgi Veri Sistemi
      • Kariyer Yönetim Sistemi
    • Mezunlar
      • Mezun Sistemine Giriş
      • Mezun Sistemine Kayıt
    • Ders Kataloğu
    • İletişim
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU
      • Hakkımızda
        • Genel Bilgiler
        • Yönetim
        • Yüksekokul Yönetim Kurulu
        • Yüksekokul Kurulu
        • Akademik Personel
        • İdari Personel
      • Bölümler
        • Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü
          • İş Sağlığı ve Güvenliği Programı
          • Özel Güvenlik ve Koruma Programı
          • Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı
          • Sosyal Güvenlik Programı
          • Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı
        • Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü
          • Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı
        • Gıda İşleme Bölümü
          • Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
        • Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
          • Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı
          • Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi Programı
        • Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
          • Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı
      • Kalite
        • Kalite Politikaları
        • Birim Kalite Komisyonu
        • Raporlar
          • Birim Öz Değerlendirme Raporları
          • Birim Faaliyet Raporları
        • Anketler
        • Kalite İzlencesi
          • 2021
          • 2022
          • 2023
          • 2024
          • 2025
        • Birim İşleyiş Komisyonları
        • Hassas Görevler
        • A- Kontrol Ortamı Standartları
          • Etik Değerler ve Dürüstlük, Sözleşme
          • Birimimiz Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri
          • Teşkilat Şeması
          • Görev Tanımları
          • İş Akış Şemaları
          • Kamu Hizmetlerinin Sunumu
        • B- Risk Değerlendirme Standartları
          • Planlama ve Programlama
          • Risklerin Belirlenmesi ve Değerlendirilmesi
        • C- Kontrol Faaliyetleri Standartları
          • Yüksek Öğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
          • Görevler Ayrılığı
          • Hiyerarşik Kontroller
          • Kamu İç Kontrol Rehberi
          • Faaliyetleri Sürekliliği
          • Bilgi Sistemleri Kontrolleri
        • D- Bilgi ve İletişim Standartları
          • Bilgi ve İletişim
          • Raporlama
          • Kayıt ve Dosyalama Sistemi
          • Hata, Usulsüzlük ve Yolsuzlukların Bildirilmesi
          • Devlet Memurlarının Şikâyet ve Müracaatları Hakkında Yönetmelik
        • E- İzleme Standartları
          • İç Kontrolün Değerlendirilmesi
          • İç Denetim
      • Formlar
        • Öğrenci Formları
        • Personel Formları
      • Fiziki Olanaklar
      • İlçemiz
      • Bilgi Sistemleri
        • Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM)
        • Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
        • Üniversite Bilgi Sistemi (EBYS)
        • E-Posta Sistemi
        • Akademik Bilgi Veri Sistemi
        • Kariyer Yönetim Sistemi
      • Mezunlar
        • Mezun Sistemine Giriş
        • Mezun Sistemine Kayıt
      • Ders Kataloğu
      • İletişim

      Yüksekokul Yönetim Kurulu

      Doç. Dr. Ersan BEKTAŞ
      Yüksekokul Müdürü
      Doç. Dr. Kaan KALTALIOĞLU
      Müdür Yardımcısı
      Öğr. Gör. Havva ŞAHİN KESKİN
      Müdür Yardımcısı
      Doç. Dr. Bayram YÜKSEL
      Üye
      Doç. Dr. Ayça AKTAŞ KARAÇELİK
      Üye
      Doç. Dr. Tuğba CEBECİ
      Üye
      Yüksekokul Sekreteri Hüdai GAZİOĞLU
      Raportör

      İletişim

      Giresun Üniversitesi Espiye Meslek Yüksekokulu Adabük Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Cd. No: 2 Espiye / GİRESUN

      Telefon : 0 (454) 310 14 30
      Faks : 0 (454) 310 14 31
      E-Posta : espiyemyo@giresun.edu.tr

      © 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı