Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programından Teknik Gezi

06 Haziran 2024 Perşembe

Gıda İşleme Bölümü Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı öğrencileri Bölüm başkanı Doç. Dr. Ayça AKTAŞ KARAÇELİK ve Öğr. Gör. Mehmet Metin YAZMAN sorumluluğunda, 3 Haziran 2024 Pazartesi günü Giresun Fındık Araştırma Enstitüsü ve Gıda Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğüne teknik gezi düzenlemiştir. Söz konusu laboratuvarlarda AAS, ICP – OES ve HPLC-DAD ile çeşitli gıda analizleri yapılarak sonuçlar değerlendirilmiştir. Ayrıca işletmelerin çalışma prensipleri hakkında bilgi verilmiş olup işletmelerin her bir bölümü öğrencilere tanıtılmıştır.