Giresun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından verilecek olan Silah Farkı Eğitimi Duyurusu

11 Ağustos 2020 Salı

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Yüksekokulumuz Özel Güvenlik ve Koruma programından 2019/2020 döneminde mezun olan öğrencilerimiz için, Silah Bilgisi ve Atış dersi kapsamında uygulamalı olarak Silah Farkı Eğitimi verilecektir.
 
Bu eğitimi almak isteyen öğrencilerde aranan şartlar Giresun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şu şekilde bildirilmiştir:
  • 21 yaşını doldurmuş olmak
  • Mezuniyet belgesi
  • Silah Bilgisi ve Atış dersini (teorik) geçtiğini kanıtlayan transkript
  • 150 TL eğitim ücreti (ücretin yatırılacağı hesap sonradan bildirilecektir)
 
Minimum 10 başvuru olması durumunda eğitim verilebilecektir.
 
Eğitimin verileceği tarih kesin olmamakla birlikte en geç 4 Eylül 2020 olacak şekilde Giresun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından planlanmaktadır. Sınav tarihi olarak 11 Ekim 2020 tarihi belirlenmiştir.
Şartları sağlayan ve eğitim almak isteyen öğrencilerimizin en geç 21 Ağustos 2020 tarihine kadar taleplerini belirten ve iletişim bilgilerinin yer aldığı dilekçelerini espiyemyo@giresun.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.