• Hakkımızda
      • Genel Bilgiler
      • Yönetim
      • Yüksekokul Yönetim Kurulu
      • Yüksekokul Kurulu
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
    • Bölümler
      • Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü
        • İş Sağlığı ve Güvenliği Programı
        • Özel Güvenlik ve Koruma Programı
        • Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı
        • Sosyal Güvenlik Programı
        • Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı
      • Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü
        • Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı
      • Gıda İşleme Bölümü
        • Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
      • Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
        • Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı
        • Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi Programı
      • Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
        • Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı
    • Akreditasyon ve Kalite
      • Birim Kalite Komisyonu
      • Birim Faaliyet Raporları
      • Kurum İç Değerlendirme Raporları
      • Birim İşleyiş Komisyonları
      • A- Kontrol Ortamı Standartları
        • Etik Değerler ve Dürüstlük, Sözleşme
        • Birimimiz Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri
        • Teşkilat Şeması
        • Görev Tanımları
        • İş Akış Şemaları
        • Kamu Hizmetlerinin Sunumu
      • B- Risk Değerlendirme Standartları
        • Planlama ve Programlama
        • Risklerin Belirlenmesi ve Değerlendirilmesi
      • C- Kontrol Faaliyetleri Standartları
        • Yüksek Öğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
        • Görevler Ayrılığı
        • Hiyerarşik Kontroller
        • Kamu İç Kontrol Rehberi
        • Faaliyetleri Sürekliliği
        • Bilgi Sistemleri Kontrolleri
      • D- Bilgi ve İletişim Standartları
        • Bilgi ve İletişim
        • Raporlama
        • Kayıt ve Dosyalama Sistemi
        • Hata, Usulsüzlük ve Yolsuzlukların Bildirilmesi
        • Devlet Memurlarının Şikâyet ve Müracaatları Hakkında Yönetmelik
      • E- İzleme Standartları
        • İç Kontrolün Değerlendirilmesi
        • İç Denetim
    • Formlar
      • Öğrenci Formları
      • Personel Formları
    • Fiziki Olanaklar
    • İlçemiz
    • Bilgi Sistemleri
      • Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM)
      • Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
      • Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS)
      • E-Posta Sistemi
      • Akademik Bilgi Veri Sistemi
      • Kariyer Yönetim Sistemi
    • Mezunlar
      • Mezun Sistemine Giriş
      • Mezun Sistemine Kayıt
    • İletişim
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU
  • TR
  • EN
  • AR
  • Üniversite Anasayfa
  • Hakkımızda
    • Genel Bilgiler
    • Yönetim
    • Yüksekokul Yönetim Kurulu
    • Yüksekokul Kurulu
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
  • Bölümler
    • Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü
      • İş Sağlığı ve Güvenliği Programı
      • Özel Güvenlik ve Koruma Programı
      • Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı
      • Sosyal Güvenlik Programı
      • Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı
    • Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü
      • Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı
    • Gıda İşleme Bölümü
      • Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
    • Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
      • Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı
      • Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi Programı
    • Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
      • Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı
  • Akreditasyon ve Kalite
    • Birim Kalite Komisyonu
    • Birim Faaliyet Raporları
    • Kurum İç Değerlendirme Raporları
    • Birim İşleyiş Komisyonları
    • A- Kontrol Ortamı Standartları
      • Etik Değerler ve Dürüstlük, Sözleşme
      • Birimimiz Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri
      • Teşkilat Şeması
      • Görev Tanımları
      • İş Akış Şemaları
      • Kamu Hizmetlerinin Sunumu
    • B- Risk Değerlendirme Standartları
      • Planlama ve Programlama
      • Risklerin Belirlenmesi ve Değerlendirilmesi
    • C- Kontrol Faaliyetleri Standartları
      • Yüksek Öğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
      • Görevler Ayrılığı
      • Hiyerarşik Kontroller
      • Kamu İç Kontrol Rehberi
      • Faaliyetleri Sürekliliği
      • Bilgi Sistemleri Kontrolleri
    • D- Bilgi ve İletişim Standartları
      • Bilgi ve İletişim
      • Raporlama
      • Kayıt ve Dosyalama Sistemi
      • Hata, Usulsüzlük ve Yolsuzlukların Bildirilmesi
      • Devlet Memurlarının Şikâyet ve Müracaatları Hakkında Yönetmelik
    • E- İzleme Standartları
      • İç Kontrolün Değerlendirilmesi
      • İç Denetim
  • Formlar
    • Öğrenci Formları
    • Personel Formları
  • Fiziki Olanaklar
  • İlçemiz
  • Bilgi Sistemleri
    • Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM)
    • Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
    • Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS)
    • E-Posta Sistemi
    • Akademik Bilgi Veri Sistemi
    • Kariyer Yönetim Sistemi
  • Mezunlar
    • Mezun Sistemine Giriş
    • Mezun Sistemine Kayıt
  • İletişim

Öğrenci Memnuniyet Anketleri

16 Kasım 2020 Pazartesi

MEZUN ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ İÇİN TIKLAYINIZ.

AKTİF ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Hızlı Erişim

  • Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
  • Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM)
  • Yemek Listesi
  • E-Posta Sistemi
  • Kariyer Yönetim Sistemi
  • Akademik Takvimi
  • Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS)

İletişim

Giresun Üniversitesi Espiye Meslek Yüksekokulu Adabük Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Cd. No: 2 Espiye / GİRESUN

Telefon : 0 (454) 310 14 30
Faks : 0 (454) 310 14 31
E-Posta : espiyemyo@giresun.edu.tr

© 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı