Kayıt Dondurma Talepleri

03 Nisan 2020 Cuma

2019-2020 eğitim ve öğretim yılı Bahar döneminde yüzyüze eğitim yapılmadan eğitim ve öğretim faaliyetlerinin imkanlar nispetinde, sadece uzaktan öğretim yöntemi ile yapılmasına  karar  verilmiştir.

COVID-19 küresel salgınının bahar dönemi eğitimi başladıktan sonra ortaya çıkması yükseköğretim kurumlarındaki  ders  ekle-sil işlemlerinin  sona  ermesi,  dönem  sırasında  bazı  öğrencilerin  uzaktan öğretime  devam  etme  imkanlarının  olmadığı  da  göz  önünde  bulundurulurak,  31.03.2020  tarihli Yükseköğretim  Yürütme  Kurulu  toplantısında  Kurul  tarafından  COVID-19  küresel  salgını dolayısıyla:
Yükseköğretim kurumlarında önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde kayıtlı olup öğrenim  gören öğrencilerin, kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumlarından talep etmeleri halinde  2019-2020  eğitim  öğretim  yılı  bahar  döneminde  kayıtlarının  dondurulmasına  ve  kayıt  dondurulan sürenin azami süreden sayılmamasına 2019-2020 eğitim öğretim yılı Bahar dönemi ile sınırlı olmak kaydıyla karar verilmiştir.

Yüksekokulumuz Öğrencilerinden bu haktan yararlanmak isteyenler;
  • 0 (454) 310 14 31 (faks) yoluyla, veya
  • espiyemyo@giresun.edu.tr adresine e-posta yoluyla, dilekçe vererek, başvurabilirler...
Tel: 0 454 310 14 30