3+1 Staj Duyurusu (20.04.2020)

19 Nisan 2020 Pazar

Stajdaki (3+1 Eğitim Sistemi) öğrencilerimiz:
  • Alınan yeni karar gereği “İşyeri Uygulaması”, İşyeri Eğitimi” ve Staj” dersleri de Giresun Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) üzerinden verilecektir. (Ders Programı)
  • 20 Nisan 2020 tarihinden itibaren Giresun Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi ( http://eders.giresun.edu.tr ) portalına, Öğrenci Bilgi Sistemindeki kullanıcı adı ve şifreleri ile birlikte giriş yaparak kayıtlanmış oldukları dersleri takip edeceklerdir.
  • Ara sınav yapılmayacak olup; ara sınav yerine geçecek ödev ve benzeri uygulamalar yapılacaktır. Bu nedenle öğrenciler mutlaka sisteme girmeli, ders kayıtlarını, ders hocalarının verdiği ödev, soru vb sorumlulukları takip etmelidirler.
  • Ayrıca alttan dersi olan öğrencilerin tümü bu alttan dersleri için UZEM üzerinden yapılacak derslere katılacaklardır. Ara sınav yapılmayacak olup; ara sınav yerine geçecek ödev ve benzeri uygulamalar yapılacaktır. Bu nedenle öğrenciler mutlaka sisteme girmeli, ders kayıtlarını, ders hocalarının verdiği ödev, soru vb sorumlulukları takip etmelidirler.
Yapılmayan staj dersleri için ayrıca 2 haftalık telafi programı uygulanacaktır. (Telafi Programı)