Buradasınız : Ana Sayfa
Türkçe
English
Salı, 24.10.2017

 

 
                                     ETKİNLİKLER
Süt ve Süt Ürünleri Uygulama Etkinliği Gerçekleştirildi

Gıda İşleme Bölümü 2. Sınıf öğrencileriyle Süt ve Süt ürünleri uygulama dersinde yoğurt yapma yarışması düzenlendi. 

 

 

(Devamı)
İş Sağlığı ve Güvenliği Teknik Gezisi

Yüksekokulumuz İş Sağlığı ve Güvenliği 2. sınıf öğrencileri, Yrd. Doç. Dr. Halim BÜYÜKUSLU ve A sınıfı İSG uzmanı Öğr. Gör. İlhan AKYÜZLÜ eşliğinde Trabzon ilinde kağıt, ambalaj fabrikası, sanayi işletmesi ve inşaat alanlarında...

(Devamı)
Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı Öğrencilerinden Sunum

Yüksekokulumuz Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programı 2. sınıf öğrencileri tarafından Yüksekokulumuz öğrencilerine İlk Yardım, Yangın Türleri ve Söndürme yöntemleri hakkında sunum...

(Devamı)
Yoğurt Mayalama ve Duyusal Analiz Etkinliği

Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi programı öğrencilerinin katılımıyla Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Seda Dicle KORKMAZ' ın organize ettiği yoğurt mayalama ve duyusal analiz uygulaması...

(Devamı)
Öğrencilerimiz Teknik Gezide

Yüksekokulumuz Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı 2. sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Ayça AKTAŞ KARAÇELİK eşliğinde 28.03.2016 Pazartesi günü Giresun Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünü ziyaret...

(Devamı)